Търговски марки Съдържа 25 търговски марки

за страница
Показване на 1 - 12 от 25 артикула
 • EMPORIO ARMANI EA7

 • Diadora

 • Everlast

  Историята на марката Everlast датира от далечната 1910 година. Седемнадесет годишният Якоб Голомб от Бронкс бил запален плувец и не бил доволен, че често трябвало да сменя банския си костюм, който не издържал и един сезон. Той започва да произвежда бански, за които гарантира, че са с отлично качество и им дава гаранция една година. Залага на тематичното име Everlast (вечни).
    През следващите години Голомб отваря малък магазин като предлага освен бански и много други спортни артикули. Насочването му към бокса датира от 1917 година, когато младия пожарникар Джак Демпси го моли да създаде защитна каска, която да издържи поне петнадесет рунда. Голомб я проектира, като през 1919 година Джак Демпси печели световната титла в тежка категория с боксовото оборудване Everlast. От този ден марката се превръща в символ за надеждност и качество в бокса като се налага в целия свят.
    През 1925 година Голомб проектира шортите с колан, които заменят използваните до тогава гащи с кожени ремъци. От тогава тези шорти стават известни като боксьорски и получават голяма популярност. Той управлява компанията Everlast до неговата смърт през 1950 година, когато тя се поема от неговия син Дан.
   През 1958 година Бен Надорф купува 50% от акциите на компанията, като става вицепрезидент на компанията и президент на филиалите по света.
   Когато през 1995 година Дан умира, Надорф купува и останалите 50% и става президент и главен акционер на Everlast до 2000 година.
   От 2000 година компанията се придобива за 60 милиона долара от компанията на Джордж Хоровиц Active Apparel Group (AAGP), който е учител по история и заклет фен на бокса. За пръв път той въвежда и налага дамското облекло с марката Everlast. Компанията се преименува на Everlast Worldwide Inc и се базира в Ню Йорк САЩ.
    От 2007 година Everlast Worldwide Inc. е придобита от компания Brands Holdings, базирана във Великобритания.
    Понастоящем Everlast е лидер в маркетинга, проектирането и производството на оборудване, дрехи, обувки и аксесоари за бокс, фитнес и бойни изкуства.
    Изградена върху наследство от автентичност и индивидуалност, Everlast е необходима част от живота на безброй спортисти и фитнес ентусиасти, които тренират, състезават се и живеят един активен и интензивен живот. Тя е избор на поколения от световни шампиони и професионални спортисти.
  В момента Everlast присъства в 101 страни и има 88 лиценза по цял свят.

 • Firetrap

  Firetrap е британска компания за облекло, основана през 1993 г., специализирана в мъжки дрехи и аксесоари. Това беше основната марка в компанията WDT, която също притежаваше сестринската си марка Full Circle, заедно с предишните марки SC51 и Sonnetti

 • Gola

 • Helly Hansen

  Историята на Helly Hansen започва в далечната 1877 год. След много години в морето, норвежкият капитан Хели Джуел Хансен и неговата жена започват производството на мушамени якета, панталони, направени от груба (необработена) материя, потопена в ленено масло. От тогава до днес компанията не спира. През 1980 год. е създадена и технологията Helly Tech, която е едновременно водоустойчива и дишаща. Технологията Helly Tech поставя нов стандарт за развитието на дишащи и водоустойчиви материи, които имат огромен ефект за цялата аутдор и ски индустрията. През 2004 год. Helly Hansen разширяват дейността си в изработката на обувки за туризъм и спорт. 


  Продуктите на Хели Хенсен са проектирани да осигуряват максимален комфорт, защита от вода, вятър, студ, влага, използвайки висококачествени материи и технологии. Те са подходящи за зимни и екстремни спортове, ветроходство, туризъм и свободно време. Екипировка на марката се използват за заснемането на филмите “ Перфектна буря” и Touching the void (Докосване до пустотата).

Показване на 1 - 12 от 25 артикула